سه شنبه ۰۴ مهر ۱۴۰۲

مجله شلپ

نوشته کامل

معرفی بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی (۱۱ غذای محبوب)

در این مقاله شما را با بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی آشنا میکنیم و لیست معروف و محبوب ترین غذاها که بهتر است برای مهمان خارجی خود تدارک ببینید را معرفی کرده ایم. یکی از آیتم هایی که هر گردشگر خارجی در طول سفر خود به کشور زیبا و چهارفصل ایران مورد توجه قرار […]

غذای ایرانی برای مهمان خارجی
بدون دیدگاه

در این مقاله شما را با بهترین غذاهای ایرانی برای مهمان خارجی آشنا میکنیم و لیست معروف و محبوب ترین غذاها که بهتر است برای مهمان خارجی خود تدارک ببینید را معرفی کرده ایم.

غذای ایرانی برای مهمان خارجی

یکی از آیتم هایی که هر گردشگر خارجی در طول سفر خود به کشور زیبا و چهارفصل ایران مورد توجه قرار می دهد، تست کردن غذاهای سنتی ایرانی است. جدای از انواع خوراکی های محلی، دسرها، شیرینی ها و کیک ها، برخی از انواع غذاهای ایرانی از شهرت به سزایی برخوردار هستند. قرمه سبزی، کباب و آش رشته برخی از این غذاهای سنتی می باشند.

غذای ایرانی برای مهمان خارجی

سالانه گردشگران بسیاری از سراسر جهان برای بازدید از آثار و ابنیه تاریخی و طبیعت چهارفصل ایران به اینجا می آیند. در کنار این زیبایی ها، آداب و سنن، فرهنگ و زبان مردم ایران نیز بسیار برای مهمانان خارجی جالب توجه است. اما در میان تمام این جاذبه ها شاید چیزی که آنان را شگفت زده می کند، غذاهای خوش رنگ و لعاب و البته خوش طعم ایرانی است. بسیاری از این گردشگران بعد از یک بار امتحان کردن غذاهای ایرانی طرفدار پر و پا قرص این غذاها خواهند شد. اگر بخواهیم لیستی از بهترین غذاهای ایرانی معرفی کنیم که بیشتر مورد توجه گردشگران قرار گرفته می توان غذاهای زیر را برشمرد.

قرمه سبزی

کمتر کسی را می توان یافت که این خورشت خوش طعم و پرخاصیت را امتحان کرده باشد، اما عاشق و شیفته آن نشده باشد. این خورشت خوش رنگ ترکیبی از سبزی های معطر، گوشت، لیمو عمانی و لوبیا می باشد. وجود حبوبات در کنار سبزی و گوشت یک ترکیب خوشمزه را ایجاد می کند.

قرمه سبزی برای مهمان خارجی

فسنجان

یک خورشت با چند طعم مختلف برای سلیقه های مختلف! ترش، شیرین، ملس و نمکی. این خورشت، غذای محلی مردم خطه شمال کشور است. اما در سراسر ایران طبخ می شود. فسنجان ترکیبی از گردو چرخ شده، گوشت و رب انار است. قدمت این غذا به سال ها قبل برمی گردد. حتی در برخی از کتیبه های تاریخی نیز از این خورشت یاد شده است.

کباب کوبیده

غذایی که شهرت آن زبانزد خاص و عام است. طبخ این غذا از دوره قاجار آغاز شد و تا به امروز در تمامی مجالس، دورهمی ها و حتی تفریحات بیرون شهر پخته می شود. اگرچه کباب در ایران تنوع بسیاری دارد، اما مشهورترین و محبوب ترین آن ها کباب کوبیده است. در عین حال کبابی کردن گوشت یکی از بهترین و سالم ترین روش های طبخ آن می باشد. به جرات می توان گفت هر گردشگر خارجی که یکبار کباب کوبیده را تست کرده باشد، قطعا بعد از بازگشت به کشور خود به دنبال رستوران های ایرانی خواهد گشت.

آش رشته

آش رشته یکی دیگر از غذاهای محبوب ایرانی است که اگر در هوای سرد خورده شود، لذت آن دو چندان خواهد شد. این غذا ترکیب کاملی از حبوبات، سبزیجات و نشاسته است. بنابراین مصرف آن در یک وعده غذایی می تواند، تامین کننده نیاز روزانه افراد باشد. وجود سبزی های معطر در این غذا سبب شده که هیچ کس نتواند طعم و عطر دلپذیر آن را از خاطر ببرد.

آش رشته برای مهمان خارجی

زرشک پلو با مرغ

مرغ از جمله انواع گوشت است که در سراسر دنیا به روش های مختلف طبخ و استفاده می شود. در واقع می توان گفت مرغ در گروه خوراکی های معروف دنیا قرار دارد. اما تمام روش های طبخ مرغ یک طرف و سرو مرغ به همراه زرشک پلو یک طرف!

البته این تنها نظر ایرانی ها نیست! بلکه بسیاری از مهمانان خارجی این صحبت را تصدیق کرده اند که این غذا هم رنگ و لعاب زیبایی دارد و هم طعم دلپذیری.

خورشت بادمجان

بادمجان از جمله صیفی جاتی است که به صورت گریل، کبابی، سرخ شده و آب پز شده مصرف می شود. اما قطعا با اختلاف ترکیب بادمجان، پیاز، گوجه و گوشت در صدر جدول بهترین روش های پختن بادمجان است. این موضوع را زمانی خواهید فهمید که برای یکبار این خورشت بی نظیر را تست کنید. جالب است بدانید بسیاری از گردشگران خارجی اعتراف کرده اند که خورشت بادمجان توانسته لذت خوردن یک وعده غذایی کامل را به آن ها ببخشد.

باقالی پلو با گوشت

باقالی پلو با گوشت یکی از بهترین غذاهای برنجی ایرانی است که توانسته طعم لذیذ گوشت قرمز را با برنج ترکیب نماید. قطعا نمی توان از این غذای خوشمزه به سادگی گذشت. حتی کسانی که تا به حال این غذا را امتحان نکرده اند، اگر رنگ و لعاب و ظاهر فریبنده این غذا را ببینند، آن را انتخاب می کنند. این غذا در کنار طعم لذیذ و ظاهر زیبا، بسیار مغذی نیز می باشد.

دیزی

دیزی یکی از سنتی ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است که خوردن آن نیز آداب و رسوم خاصی دارد. شیوه سرو زیبا و روش آماده کردن گوشت و سیب زمینی در کنار طعم بی نظیر این غذا توجه هر گردشگر خارجی را به خود جلب خواهد کرد و آن ها را نیز به جمع طرفداران این غذای خوشمزه می افزاید.

قیمه

قیمه نیز یکی دیگر از خورشت های پرطرفدار ایرانی است که از ترکیب گوشت قرمز، لپه و سیب زمینی تهیه می شود. اغلب گردشگران خارجی بعد از تست کردن این خورشت طعم آن را دوست خواهند داشت. این خورشت اغلب با برنج سفید سرو می شود.

ته چین

ته چین با ظاهر شیک و مجلسی خود یکی از شکیل ترین غذاهای ایرانی است که خارجی ها از آن با نام کیک ایرانی نیز یاد می کنند. این غذا از ترکیب برنج، زعفران، ماست، گوشت مرغ و غیره تهیه می شود.

کوفته تبریزی

اگرچه کوفته تبریزی غذای بومی تبریز است، اما در تمام نقاط ایران طبخ می شود. این خوراک از ترکیب گوشت چرخ کرده، سبزیجات و لپه تهیه می شود. معمولا این مواد بعد از ورز داده شدن، به صورت گلوله درآورده شده و پخته می شوند. درون این گلوله ها ممکن است با تخم مرغ آب پز شده، پیاز داغ، گردو و غیره پر شده باشد.

مطالب مرتبط

بخش نظرات

نظرتان را بنویسید