جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳

مجله شلپ

نوشته کامل

آشنایی با سیانید (سیانور) | خوردنی ای که باعث مرگ می شود

آیا میدانید خوردن چه چیزی باعث مرگ میشود؟ شاید تابحال اسمش هم نشنیده باشید. در ادامه شما را با سیانید، خوراکی کوچک و کشنده آشنا می کنیم. خوردن چه چیزی باعث مرگ میشود سیانید ماده ای است که خوردن و یا حتی لمس کردن آن می تواند باعث مرگ شود. سیانید به سرعت از پوست […]

سیانید
بدون دیدگاه

آیا میدانید خوردن چه چیزی باعث مرگ میشود؟ شاید تابحال اسمش هم نشنیده باشید. در ادامه شما را با سیانید، خوراکی کوچک و کشنده آشنا می کنیم.

سیانید

خوردن چه چیزی باعث مرگ میشود

سیانید ماده ای است که خوردن و یا حتی لمس کردن آن می تواند باعث مرگ شود. سیانید به سرعت از پوست و تمام سطوح مخاطی جذب می شود. همچنین استنشاق آن هم بسیار خطرناک است. زیرا مقادیر سمی با سرعت زیادی از طریق مخاط جذب می شود. پس از جذب، توزیع سیانید در بدن سریع اتفاق می افتد و در عرض چند دقیقه سیانید در کل بدن پخش می شود.

در ادامه شما را با بعضی از خوردنی های دم دستی که می توانند باعث مرگ شوند، آشنا می کنیم. غذاهای رایجی که می توانند سمی باشند شامل موارد زیر هستند.

  1. دانه های گیلاس
  2. مغز گیلاس که پر از اسید پروسیک است و به نام سیانید نیز شناخته می شود
  3. هسته سیب
  4. سنجد
  5. جوز هندی
  6. سیب زمینی سبز
  7. لوبیا خام
  8. برگ ریواس
  9. بادام تلخ

سیانید یا سیانور چیست؟

سیانید یا سیانور یک سم نادر، اما بالقوه کشنده است. با ناتوانی بدن در استفاده از اکسیژن عمل می کند. ترکیبات سیانید که می توانند سمی باشند عبارتند از گاز سیانید هیدروژن و جامدات کریستالی، سیانید پتاسیم و سیانید سدیم.

سیانید

منابع رایج مسمومیت با سیانید عبارتند از:

  1. استنشاق دود ناشی از آتش سوزی
  2. صنایعی که از سیانید استفاده می کنند (عکاسی، تحقیقات شیمیایی، پلاستیک های مصنوعی، پردازش فلز و آبکاری)
  3. گیاهان (مانند هسته زردآلو و نوعی سیب زمینی به نام کاساوا)
  4. درمان سرطان
  5. دود سیگار

همچنین برخی از علائم و نشانه های مسمومیت با سیانید را می توان به سختی تشخیص داد و شامل موارد زیر می باشد:

  1. ضعف عمومی
  2. گیجی
  3. رفتار عجیب و غریب
  4. خواب آلودگی بیش از حد
  5. کما
  6. تنگی نفس
  7. سردرد
  8. سرگیجه
  9. استفراغ
  10. درد شکم
  11. تشنج

سم سیانید چه مزه ای دارد؟

طعم سیانید پتاسیم تند و تلخ با احساس سوزش شبیه به لیمو توصیف شده است.

سیانید از کجا بخریم

معمولا همراه داشتن سیانید سدیم غیرقانونی نیست. زیرا در معادن برای استخراج طلا و سایر مقاصد صنعتی استفاده می شود. سطوح پایین سیانید در طبیعت و در محصولاتی که معمولا می خوریم و استفاده می کنیم یافت می شود.

خرید سیانید پتاسیم

سیانیدها می توانند توسط باکتری ها، قارچ ها و جلبک های خاصی تولید شوند. سیانیدها همچنین در دود سیگار، در اگزوز وسایل نقلیه و در غذاهایی مانند اسفناج، شاخه های بامبو، بادام، لوبیا و هسته میوه ها یافت می شوند.

خرید اینترنتی سیانید پتاسیم

با توجه به توضیحاتی که گفته شد و کاربردهای فراوان سیانید در صنایع، امکان خرید سیانید هم به صورت حضوری و هم به صورت اینترنتی با کمی جستجو در گوگل فراهم می باشد. فراموش نکنید که پس از خرید سیانید با احتیاط کامل از آن استفاده کنید. اگر نحوه کار با آن را بلد نیستید حتما با یک فرد ماهر مشورت کنید.

مطالب مرتبط

بخش نظرات

نظرتان را بنویسید

Array