دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

مجله شلپ

نوشته کامل

آشنایی با سالاد یونانی و سس مخصوص آن + طرز تهیه

سالاد یونانی چیست؟ در این مقاله شما را با سالاد یونانی و سس مخصوص آن آشنا خواهیم کرد و دستور تهیه سالاد رستورانی یونانی اصل و سس ویژه آن را آماده کرده ایم. سالاد یونانی یکی از خوشمزه ترین سالاد های بین المللی است که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. این سالاد از ترکیب […]

سالاد یونانی
بدون دیدگاه

سالاد یونانی چیست؟ در این مقاله شما را با سالاد یونانی و سس مخصوص آن آشنا خواهیم کرد و دستور تهیه سالاد رستورانی یونانی اصل و سس ویژه آن را آماده کرده ایم.

سالاد یونانی

سالاد یونانی یکی از خوشمزه ترین سالاد های بین المللی است که در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد. این سالاد از ترکیب گوجه فرنگی، خیار، زیتون و پیاز قرمز تهیه می شود. معمولا سالاد یونانی با سس مخصوص سالاد یونانی که از روغن زیتون تهیه می گردد، سرو می شود.

سالاد یونانی چیست

مردم در سراسر دنیا با فرهنگ، آداب و رسوم و زبان مختلف دارای ذائقه و سلیقه غذایی خاصی هستند. این موضوع سبب شده که غذاها، دسرها و سالاد های مختلفی در تمام دنیا وجود داشته باشد که لااقل ارزش یک بار امتحان کردن را دارند. در این میان، سالاد ها با توجه به نوع ذائقه غذایی و نوع سبزیجات مورد استفاده در نقاط مختلف دنیا دارای تنوع بسیار زیادی می باشد.

یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین انواع سالاد در یونان و البته تمام دنیا سالاد یونانی است. این سالاد از مواد اولیه ساده ای تهیه می شود. از آنجایی که مواد اولیه این سالاد در ایران نیز به وفور یافت می گردد، بسیار مورد توجه مردم قرار دارد. معمولا در یونان از سالاد یونانی در وعده صبحانه و ناهار استفاده می شود. در واقع این سالاد یک غذای کامل محسوب می گردد.

به خصوص مردمی که در روستا زندگی می کنند، از این سالاد بسیار بهره می برند. زیرا خود پرورش دهنده مواد اولیه این سالاد خوشمزه هستند. البته در نقاط مختلف دنیا طرز تهیه و سرو این سالاد با توجه به سلیقه مردم همان کشور اندکی تغییر کرده است.

طرز تهیه سالاد یونانی

طرز تهیه سالاد یونانی رستورانی

سالاد یونانی از مواد اولیه ساده ای تهیه می شود و به سادگی آماده می گردد. برای تهیه این سالاد خوشمزه به مقداری پیاز سفید و قرمز، گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه سبز و پنیر فتا نیاز است.

در ابتدا پیازها را پوست گرفته و به صورت خلال های کوچک و نازک برش دهید. گوجه فرنگی را حلقه کنید. البته می توانید از گوجه گیلاسی استفاده کنید تا ظاهری زیباتر و البته رستورانی تر داشته باشد. البته برخی از افراد گوجه فرنگی سالاد یونانی را به صورت نگینی برش می دهند.

پوست خیار را گرفته و آن را به صورت حلقه های نازک برش دهید. بهتر است برای تهیه سالاد یونانی از خیارهای بدون دانه استفاده کنید و یا دانه های آن را جدا کنید. زیرا ممکن است سالاد شما را آبکی کند. مواد خرد شده را در ظرفی ریخته و به آن مقدار اندکی نمک و روغن اضافه کنید. در برخی از رسپی ها کاهو و زیتون نیز در گروه مواد اولیه قرار دارند. در صورت تمایل می توانید این دو ماده را نیز به سالاد افزوده و آن را مخلوط کنید. در نهایت یک قطعه پنیر فتا روی سالاد قرار دهید. البته در برخی از دستورالعمل های سالاد یونانی پنیر فتا را به صورت مکعبی خرد کرده و به سالاد اضافه می کنند.

سس سالاد یونانی

اگرچه سالادها به علت داشتن مواد اولیه طبیعی و سالم، طعم و عطر دلپذیری دارند. اما همواره افراد تلاش می کنند تا با استفاده از انواع روغن های طبیعی، ادویه ها، سبزی های معطر و البته سس ها طعم سالاد را دلپذیر تر نمایند.

به همین دلیل بسیاری از سالادها اغلب با سس سرو می شوند. اغلب سالادها نیز سس مخصوص به خود را دارند که کامل کننده طعم و عطر آن ها می باشد. سالاد یونانی نیز همانند بسیاری از انواع سالادها سس مخصوص به خود را دارد که سبب دلپذیرتر شدن مزه آن می شود. اگرچه برخی از افراد این سالاد را تنها با اضافه کردن روغن زیتون، مقدار بسیار اندکی نمک و پونه کوهی سرو می کنند. اما باید گفت سس سالاد یونانی می تواند، طعم بسیار متفاوتی از این سالاد را برای شما به ارمغان آورد. طعم غالب این سس، ترش و شیرین است.

البته میزان ترش یا شیرین بودن آن کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. اگر علاقه مند به سس ترش هستید، میزان ترشی آن را توسط سرکه یا آبلیمو افزایش دهید و اگر طرفدار سس های شیرین هستید، عسل موجود در سس را بیشتر کنید.

سس سالاد یونانی

طرز تهیه سس سالاد یونانی اصل

سالاد یونانی اصل از مواد بسیار کم کالری و سالم تهیه می شود. سس این سالاد نیز از مواد طبیعی و کاملا سالم به دست می آید. برای آماده کردن سس سالاد یونانی به سرکه قرمز یا سرکه بالزامیک، سیر یا پودر سبر، آبلیموی تازه، سبزیجات معطر نظیر نعنا، ریحان و پونه کوهی، نمک و فلفل، عسل و روغن زیتون نیاز دارد. برای تهیه این سس کافی است به اندازه یک قاشق غذاخوری سرکه و آبلیمو را با مقدار اندکی نمک و فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کرده و هفت قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آرامی به آن افزوده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری عسل نیز به آن اضافه کنید. سس حاصل را برای مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا آماده شود.

البته برخی از افراد در ترکیب این سس از سس خردل یا سس باربیکیو استفاده می کنند. این مورد کاملا سلیقه ای است و اضافه کردن آن اجباری نیست.

مطالب مرتبط

بخش نظرات

نظرتان را بنویسید

Array